MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett

Apáthy, Csilla (2020) Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Apathy_Csilla_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Apathy_Csilla_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430424; Budapest; Bibliogr.: 43. fol; Áf. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Vegán táplálkozás; Fehérjetartalom; Levespor; Tárolhatóság; Csomagolástechnika; Aminosavak; Mikrobiológiai vizsgálat; Quinoa; Amarant;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
T Technology TX Home economics
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 15 Nov 2023 13:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csurka, Tamás
-
-
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5361
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése