Apáthy, Csilla (2020) Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Apathy_Csilla_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Apathy_Csilla_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430424; Budapest; Bibliogr.: 43. fol; Áf. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Vegán táplálkozás; Fehérjetartalom; Levespor; Tárolhatóság; Csomagolástechnika; Aminosavak; Mikrobiológiai vizsgálat; Quinoa; Amarant; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures T Technology TX Home economics |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 13:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csurka, Tamás - - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5361 |