Böngészés, Szakterület
- Library of Congress Subject Areas (36)
- T Technology (36)
- T Technology (General) (36)
- T Technology (36)
A
Apró, Fanni (2019) Sustainable active films loaded with α-tocopherol for food packaging applications. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
B
Bakó, Dóra (2012) Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Borbély, Tamara (2019) Lactobacillus törzsek stabilitása és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
F
Fódi, Zoltán (2012) Eredetvédett szilvapálinka készítése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Fótyék, Péter (2014) Adott kapacitású nagy fruktóztartalmú csicsókakoncentrátumot előállító üzem technológiai terve. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
G
Győri, Szilvia (2012) Energiaital gyártás minőségirányítási rendszerének feltételei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Gódor, Dániel (2018) Epres krémméz termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
H
Huszti, Márk (2020) Érlelés folyamatának tanulmányozása különböző tósztolású tölgyfa chipsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
J
Jánovszki, András László (2013) A hűtőkonténerek légkeringésének monitorozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Jánovszki, András László (2013) A hűtőkonténerek légkeringésének monitorozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
K
Kis, Eszter (2019) A hőmérséklet szenzoros RFID tag-ek hűtőláncban történő alkalmazásának költségvizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kormos, Vivien (2017) A cukortartalom hatása Candida zemplinina törzsek szaporodására és erjesztőképességére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Krisán, Eszter (2018) A PRISMA statement driven systematic review for the literature of system dynamics reviews of the bioethanol sector. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Kuzma, Henrietta (2015) A humusz, a zöldhulladék-kezelés és a zöldfelületi rendszer összefüggései Gödöllő példáján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
L
Lugosi-Horváth, Zsófia (2020) Szeletelt batáta szárítmány készítése mikrohullámú-vákuum szárítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
M
Mészáros, Zsófia (2011) A hulladékgazdálkodás, valamint a fémhulladék gazdálkodás és környezeti vonatkozásának bemutatása egy fémfeldolgozó üzem példáján. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
N
Nagy, Diána (2012) Sólében történő kezelés fiziko-kémiai hatása szárazáru termék érlelése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Nagy, Dániel (2019) Étkezési burgonya csomagolásfejlesztése : Hőkezelt konyhakész étkezési burgonya minőségváltozásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
O
Orosz, Erzsébet (2019) A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlösi telephelyén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
Oszaczki, Tímea (2018) Azonos technológiai paraméterekkel gyártott száraztészták és alapanyagok közötti összefüggések vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
P
Pesti, Richárd (2018) Eltérő léptékű hőkezelő berendezések alkalmazásának hatása előkészített húsok minőségi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Puha, Csilla Aida (2020) Szójatejből kinyert peptidek tanulmányozása enzimes és membrán alapú vizsgálatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Pécsi, Borbála (2014) Cukrászüzem létesítésének technológiai megalapozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
R
Radics, Linda Bianka (2015) A biogáz előállítása és felhasználása Tatabányán : a biogáz technológia laboratóriumi mérései. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Reményi, Johanna Ruth (2016) A szűrés hatása a borok polifenol összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
S
Silva, Lectícia Bose (2019) Influence of malt composition on the quality of India Pale Ale beer. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Simkó, Kitti (2015) Erjedés kinetikai vizsgálatok különböző Furmint klónok esetében a Tokaj-Oremus Szőlőbirtok és Pincészet Kft-nél. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Szabó, Dávid (2015) Etilén-glikol újrahasznosításának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Szabó-Bozsik, Iringó Villő (2018) Citromfűvel dúsított durum bázisú minőségi száraztészta fejlesztése, fizikai- kémiai- érzékszervi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Szakál, Fanni (2016) A hőmérséklet, tárolási körülmények és csírázást serkentő kezelések hatása a festő csülleng (Isatis tinctoria L.) magjainak csírázására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Szikora, Tímea (2016) Gliadinok meghatározása MALDI-TOF MS módszerrel – az ELISA alapú gluténmentességi vizsgálatok MALDI-TOF tömegspektrometrián alapuló szűrő módszerének kidolgozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
V
Varga, Anett (2015) Lactobacillus törzsek szteviozid hidrolízisének vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Varga, Anikó (2012) Eredetvédett meggy, mint pálinka alapanyag. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Vonyó, Viola (2018) Extrúziós technikával kialakított gyöngyök technofunkcionális tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Z
Zólyomi, Zsolt (2017) Érlelés komplex vizsgálata : a magyarországi fafajok és oldatainak illat-meghatározása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.