MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bentonitos- és kombinált derítés hatása 2023-as évjáratú borok fehérjestabilitására és érzékszervi tulajdonságaira.

Borbás, Tamás (2024) Bentonitos- és kombinált derítés hatása 2023-as évjáratú borok fehérjestabilitására és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839469085_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469085_szdkivonat1.pdf

Letöltés (209kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839469085.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469085.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839469085; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_med; Szőlész-borász; felsőoktatási szakképzés; F-GYO-L-HU-SZBOR; 839469085_szdkivonat1.pdf; 839469085.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:42
Intézet: KÁROLY RÓBERT CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szövényi, Áron Pál
T3XC8J
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9969
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése