MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kakukkfű és kamilla kivonat élelmiszeripari alkalmazásának lehetőségei

Pál, Bernadett (2023) Kakukkfű és kamilla kivonat élelmiszeripari alkalmazásának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 816303279.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816303279.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 816303279_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816303279_szdkivonat1.pdf

Letöltés (113kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 816303279; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 816303279.pdf; 816303279_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Máté, Mónika Zsuzsanna
CQLI2G
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8746
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése