Pál, Bernadett (2023) Kakukkfű és kamilla kivonat élelmiszeripari alkalmazásának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
816303279.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
816303279_szdkivonat1.pdf
Letöltés (113kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 816303279; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 816303279.pdf; 816303279_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Máté, Mónika Zsuzsanna CQLI2G - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8746 |