Merczel, Kornélia (2023) Gombák felhasználása csokoládékészítményekben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814335230.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814335230_szdkivonat1.pdf
Letöltés (71kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814335230; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 814335230.pdf; 814335230_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8208 |