MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gombák felhasználása csokoládékészítményekben

Merczel, Kornélia (2023) Gombák felhasználása csokoládékészítményekben. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814335230.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814335230.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814335230_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814335230_szdkivonat1.pdf

Letöltés (71kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814335230; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 814335230.pdf; 814335230_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8208
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése