MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomás és kíméletes hőkezelés kombinációinak hatása gyümölcspürék színjellemzőire és néhány beltartalmi tulajdonságára

Sipos, Viktória (2023) Nagy hidrosztatikus nyomás és kíméletes hőkezelés kombinációinak hatása gyümölcspürék színjellemzőire és néhány beltartalmi tulajdonságára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814332799_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332799_szdkivonat1.pdf

Letöltés (133kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814332799.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332799.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814332799; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814332799_szdkivonat1.pdf; 814332799.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
NX7NU0
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8012
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése