MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel

Bakó, Dóra (2012) Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of mellekletek.pdf] Szöveg
mellekletek.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (365kB)
[thumbnail of Bako_Dora.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
Bako_Dora.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326792; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 58-60.; Gb. tanszéki jel; Búzaőrlemény; Minőségvizsgálat; Búzaliszt; Reológiai vizsgálatok; Sikértartalom; Sütőipari technológia; Farinográfos vizsgálat; Valorigráfos vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 07:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/769
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése