Bakó, Dóra (2012) Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of mellekletek.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
mellekletek.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (365kB)
Előzetes bemutató
Bako_Dora.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326792; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 58-60.; Gb. tanszéki jel; Búzaőrlemény; Minőségvizsgálat; Búzaliszt; Reológiai vizsgálatok; Sikértartalom; Sütőipari technológia; Farinográfos vizsgálat; Valorigráfos vizsgálat; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 07:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/769 |