Vámos, Klaudia (2024) Édesipari termékszerkezet változása a 2000-es években. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801128238.pdf
Letöltés (8MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801128238_szdkivonat1.pdf
Letöltés (186kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801128238; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 801128238.pdf; 801128238_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7519 |