Aux, Sára (2023) Vörösbor alapú zselédesszert termékfejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801103216.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801103216_szdkivonat1.pdf
Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 801103216; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801103216.pdf; 801103216_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix IS9W0F - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7493 |


