Siklodi, Cecília (2021) Almaecet előállítása és a különböző ecetfajták összehasonlítása minőségi paramétereik alapján. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Siklodi_Cecília_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Siklodi_Cecília_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 45-47 p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2709; ENTZ446463; Sör -- tanszéki jel; Ecetgyártás; Almaecet; Gázkromatográfia; Almabor; Saccharomyces cerevisiae; Aromaanyagok; Illó komponensek |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 10:22 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 10:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5665 |