MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almaecet előállítása és a különböző ecetfajták összehasonlítása minőségi paramétereik alapján

Siklodi, Cecília (2021) Almaecet előállítása és a különböző ecetfajták összehasonlítása minőségi paramétereik alapján. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Siklodi_Cecília_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Siklodi_Cecília_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 45-47 p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2709; ENTZ446463; Sör -- tanszéki jel; Ecetgyártás; Almaecet; Gázkromatográfia; Almabor; Saccharomyces cerevisiae; Aromaanyagok; Illó komponensek
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 12 Szep 2024 10:22
Utolsó változtatás: 12 Szep 2024 10:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5665
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése