Nguyen, Thi Minh Ngoc (2021) Effect of nitrogen sources on alcoholic fermentation of apple juice. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nguyen_Thi_Minh_Ngoc_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nguyen_Thi_Minh_Ngoc_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 47-53. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2698; ENTZ446430; Sör -- tanszéki jel; Almalevek; Alkoholos erjedés; Lepárlás; Saccharomyces cerevisiae; Nitrogéntartalom; Cefrézés; Aromaanyagok; Gyümölcspárlatok; Élesztőtápanyag |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 16 Szep 2024 12:06 |
Utolsó változtatás: | 16 Szep 2024 12:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pham, Minh Tuan - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5654 |