MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

HHP kezelés hatása mangalica szalonna lipid oxidációs folyamataira

Majzinger, Koppány László (2021) HHP kezelés hatása mangalica szalonna lipid oxidációs folyamataira. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Majzinger_Koppány_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Majzinger_Koppány_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 46-49. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2682; ENTZ446378; Ht -- tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mangalica; Szalonna; Lipidoxidáció; Vákuum-csomagolás; Húsipari technológia
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 09:15
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 09:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5640
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése