Majzinger, Koppány László (2021) HHP kezelés hatása mangalica szalonna lipid oxidációs folyamataira. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Majzinger_Koppány_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Majzinger_Koppány_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 46-49. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2682; ENTZ446378; Ht -- tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mangalica; Szalonna; Lipidoxidáció; Vákuum-csomagolás; Húsipari technológia |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 09:15 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 09:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5640 |