Korom, Kata Orsolya (2020) Nyomokban glutént tartalmaz – Glutént esetlegesen tartalmazó élelmiszerek analitikai vizsgálata és a hozzájuk kapcsolódó fogyasztói attitűdök felmérés. MSC Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szövegKorom_Kata_Orsolya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Élelmiszermérnök MSc Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szak. Szent István Egyetemen készült diplomamunka. |
| Kulcsszavak: | E2670; ENTZ446344; Élip -- tanszéki jel; Glutén; Rágógumi; Krémporok; Ételízesítők; Snack-termékek; Tejcsokoládé; Kérdőíves vizsgálat; ELISA technika |
| Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Éva Illési |
| Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:42 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kasza, Gyula - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5624 |


