MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a tejsavófehérje izolátum oldatok változására

Juraszik, Patrícia (2021) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a tejsavófehérje izolátum oldatok változására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juraszik_Patricia_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Juraszik_Patricia_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: [48-52]. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2666; ENTZ445685; Ék -- tanszéki jel; Tejsavó protein; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Poliakrilamid gélelektroforézis; Táplálékkiegészítők; Sport-táplálkozás; Izolátumok; Tejsavó porok
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:33
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Barkó, Annamária
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5616
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése