Juraszik, Patrícia (2021) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a tejsavófehérje izolátum oldatok változására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juraszik_Patricia_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juraszik_Patricia_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [48-52]. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2666; ENTZ445685; Ék -- tanszéki jel; Tejsavó protein; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Poliakrilamid gélelektroforézis; Táplálékkiegészítők; Sport-táplálkozás; Izolátumok; Tejsavó porok |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:33 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - Konzulens Barkó, Annamária - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5616 |