Joó, Péter (2021) Késői laskagomba (Pleurotus ostreatus) jelöltek endogén komponenseinek spektrofotometriás vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Joo_Peter_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Joo_Peter_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 39-43. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2665; ENTZ445682; Ké -- tanszéki jel; Késői laskagomba; FT-NIR spektrométer; Peroxidáz aktivitás; Antioxidáns kapacitás |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:00 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Mikola, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5615 |