Grylls, Philippa Victoria (2020) The effect of high hydrostatic pressure processing on colour, total phenolic content and antioxidant activity of Tenebrio molitor and Zophobas morio. MSC Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Grylls_Philippa_Victoria_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Grylls_Philippa_Victoria_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 45-52. p. Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány Szent István Egyetemen készült diplomamunka |
Kulcsszavak: | E2660; ENTZ445665; Sör -- tanszéki jel; Ht -- tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Lisztbogár; Zophobas morio; Rovarfogyasztás; Ehető rovarok; Antioxidáns kapacitás; Fenoltartalom; Színvizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 16 Szep 2024 11:47 |
Utolsó változtatás: | 16 Szep 2024 11:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Pintér, Richárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5607 |