Dani-Nemes, Veronika (2020) A sütési mód és körülmények hatása a sajtos pogácsa fizikai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dani-Nemes_Veronika_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dani-Nemes_Veronika_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 37-38. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2650; ENTZ445236; Gb -- tanszéki jel; Sütőipari technológia; Sütés; Hőkezelés; Leveles tészták; Sajtos pogácsa; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 10 Szep 2024 12:04 |
Utolsó változtatás: | 10 Szep 2024 12:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5591 |