MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sütési mód és körülmények hatása a sajtos pogácsa fizikai és érzékszervi tulajdonságaira

Dani-Nemes, Veronika (2020) A sütési mód és körülmények hatása a sajtos pogácsa fizikai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dani-Nemes_Veronika_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Dani-Nemes_Veronika_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 37-38. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2650; ENTZ445236; Gb -- tanszéki jel; Sütőipari technológia; Sütés; Hőkezelés; Leveles tészták; Sajtos pogácsa; Érzékszervi vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 10 Szep 2024 12:04
Utolsó változtatás: 10 Szep 2024 12:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5591
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése