Czömpöly, Eleonóra (2021) Zöld tea és a csokoládé : Antioxidáns tartalom és fogyasztói termékteszt. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Czömpöly_Eleonóra_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Czömpöly_Eleonóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 41-44. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2646; ENTZ445224; Gb -- tanszéki jel; Kézműves édesipari termékek; Zöld teák; Csokoládégyártás; Érzékszervi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:52 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5588 |