MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöld tea és a csokoládé : Antioxidáns tartalom és fogyasztói termékteszt

Czömpöly, Eleonóra (2021) Zöld tea és a csokoládé : Antioxidáns tartalom és fogyasztói termékteszt. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Czömpöly_Eleonóra_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Czömpöly_Eleonóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 41-44. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2646; ENTZ445224; Gb -- tanszéki jel; Kézműves édesipari termékek; Zöld teák; Csokoládégyártás; Érzékszervi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:52
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5588
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése