Bódi, Balázs (2021) Barna sör reverz ozmózisos eljárással történő alkoholmentesítésének vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bódi_Balázs_István_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bódi_Balázs_István_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 35-38. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2642; ENTZ445084; Ég -- tanszéki jel; Sör -- tanszéki jel; Söripari technológia; Barna sör; Alkoholmentes sörök; Membrántechnológia; Reverz ozmózis; Membránszeparációs műveletek |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 12:04 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 12:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - Konzulens Varga, Áron - - Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5585 |