MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Barna sör reverz ozmózisos eljárással történő alkoholmentesítésének vizsgálata

Bódi, Balázs (2021) Barna sör reverz ozmózisos eljárással történő alkoholmentesítésének vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bódi_Balázs_István_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Bódi_Balázs_István_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 35-38. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2642; ENTZ445084; Ég -- tanszéki jel; Sör -- tanszéki jel; Söripari technológia; Barna sör; Alkoholmentes sörök; Membrántechnológia; Reverz ozmózis; Membránszeparációs műveletek
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 12 Szep 2024 12:04
Utolsó változtatás: 12 Szep 2024 12:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
Konzulens
Varga, Áron
-
-
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5585
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése