Bódi, Balázs (2021) Barna sör reverz ozmózisos eljárással történő alkoholmentesítésének vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szövegBódi_Balázs_István_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Bibliogr.: 35-38. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
| Kulcsszavak: | E2642; ENTZ445084; Ég -- tanszéki jel; Sör -- tanszéki jel; Söripari technológia; Barna sör; Alkoholmentes sörök; Membrántechnológia; Reverz ozmózis; Membránszeparációs műveletek |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Éva Illési |
| Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 12:04 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 12:04 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - Konzulens Varga, Áron - - Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5585 |


