Bilkei, Fanni (2021) Tejfölök-és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bilkei_Fanni_Kíra_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bilkei_Fanni_Kíra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 51-53. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka |
Kulcsszavak: | E2640; ENTZ445075; Ké -- tanszéki jel; Tejfel; Tejtermék-imitátumok; Fogyasztói magatartás; Zsírtartalom; Kérdőíves vizsgálat |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:34 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5583 |