MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejfölök-és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma

Bilkei, Fanni (2021) Tejfölök-és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bilkei_Fanni_Kíra_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Bilkei_Fanni_Kíra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 51-53. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka
Kulcsszavak: E2640; ENTZ445075; Ké -- tanszéki jel; Tejfel; Tejtermék-imitátumok; Fogyasztói magatartás; Zsírtartalom; Kérdőíves vizsgálat
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:34
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5583
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése