Forgó, Barbara (2021) Céklahéj értékes komponenseinek kivonása mikrohullámú extrakció segítségével. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Forgó_Barbara_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Forgó_Barbara_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [51-54] p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2633; ENTZ440963; Ég -- tanszéki jel; Cékla; Betalainok; Mikrohullámú technika; Extrakció; Színanyagok; Antioxidáns kapacitás; Élelmiszeripari melléktermékek |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 12:19 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 12:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5577 |