Saleh, Ahmad Abubakar (2021) Soybean-based bioactive peptides through enzymatic route. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of AHMAD_ABUBAKAR_SALEH_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
AHMAD_ABUBAKAR_SALEH_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 44-54 p. Élelmiszermérnök MSc Élelmiszeripari Technológia és Termékfejlesztés szakirány. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka. |
Kulcsszavak: | E2627; ENTZ440902; Ég - tanszéki jel; Szójabab; Bioaktív elemek; Enzimtechnológia; Proteinek; Szójatej; Gél- elektroforézis; Antioxidáns kapacitás |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 03 Szep 2024 12:45 |
Utolsó változtatás: | 03 Szep 2024 12:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nath, Arijit - - Konzulens Csehi, Barbara - - Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5572 |