MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Soybean-based bioactive peptides through enzymatic route

Saleh, Ahmad Abubakar (2021) Soybean-based bioactive peptides through enzymatic route. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of AHMAD_ABUBAKAR_SALEH_2020_2021_2.pdf] Szöveg
AHMAD_ABUBAKAR_SALEH_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 44-54 p. Élelmiszermérnök MSc Élelmiszeripari Technológia és Termékfejlesztés szakirány. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.
Kulcsszavak: E2627; ENTZ440902; Ég - tanszéki jel; Szójabab; Bioaktív elemek; Enzimtechnológia; Proteinek; Szójatej; Gél- elektroforézis; Antioxidáns kapacitás
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 03 Szep 2024 12:45
Utolsó változtatás: 03 Szep 2024 12:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nath, Arijit
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5572
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése