MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zsírok olvadási tulajdonságainak vizsgálata

Jakab, Gábor (2013) Zsírok olvadási tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jakab_Gabor.pdf] Szöveg
Jakab_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (584kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371553; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 43.; Gb. tanszéki jel; Zsírkeverék; Pálmazsír; Tejzsír; Kakaóvaj; Libazsír; Sertészsír; Olvadáspont;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 15:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5557
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése