Jakab, Gábor (2013) Zsírok olvadási tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jakab_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jakab_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (584kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371553; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 43.; Gb. tanszéki jel; Zsírkeverék; Pálmazsír; Tejzsír; Kakaóvaj; Libazsír; Sertészsír; Olvadáspont; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 15:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5557 |