Boda, Boglárka Mária (2016) Xilo-oligoszachariddal készült gyümölcszselék tárolás alatti stabilitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Boda_Boglarka_Maria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Boda_Boglarka_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376203; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 74-81.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Gyümölcszselé; Oligoszacharidok; Beltartalmi vizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; Mikrobiológiai stabilitás; Kromatográfia; Glükóztartalom; Xiloz-tartalom; Prebiotikumok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 20 Jan 2024 17:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5486 |