Baintner, Dániel (2015) Whisky párlat ultrahangos kezeléssel gyorsított érésének vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Baintner_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Baintner_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369951; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 61-63.; Sör. tanszéki jel; Whisky; Italtechnológia; Érésszabályozás; Ultrahang alkalmazása; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Attila Gábor - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5476 |