Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Huse_Lilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Huse_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332262; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 53-55.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Zsályafélék; Chia; Krill; Zsírsavak; Élelmiszerbiztonság; Élelmiszer engedélyezés; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lugasi, Andrea - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5243 |