MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források

Hüse, Lilla (2013) Új élelmiszernek minősülő táplálkozási szempontból kedvező hatással rendelkező alternatív zsírsav-források. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Huse_Lilla.pdf] Szöveg
Huse_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332262; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak; Bibliogr.: p. 53-55.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Zsályafélék; Chia; Krill; Zsírsavak; Élelmiszerbiztonság; Élelmiszer engedélyezés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lugasi, Andrea
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5243
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése