Beleznay, Vivien (2015) Túró tárolásának hatása a termék minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Beleznay_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Beleznay_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370101; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Ht. tanszéki jel; Túró; Tehéntúró; Élelmiszer-csomagolás; Tárolási hőmérséklet; Tárolás. hűtött légtérben; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) S Agriculture SF Animal culture T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 13:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5229 |