MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Túró tárolásának hatása a termék minőségére

Beleznay, Vivien (2015) Túró tárolásának hatása a termék minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Beleznay_Vivien.pdf] Szöveg
Beleznay_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370101; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Ht. tanszéki jel; Túró; Tehéntúró; Élelmiszer-csomagolás; Tárolási hőmérséklet; Tárolás. hűtött légtérben;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SF Animal culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 13:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5229
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése