MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Total phenolic content, antioxidant capacity and mineral content of selected fruits from northeastern Hungary

Fejzullahu, Fatjona (2018) Total phenolic content, antioxidant capacity and mineral content of selected fruits from northeastern Hungary. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of TITKOS_Fejzullahu_Fatjona.pdf] Szöveg
TITKOS_Fejzullahu_Fatjona.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (847kB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ390268; Budapest; Food Science and Technology Engineering (MSc); Bibliogr.: p. 51-65.; Ké. tanszéki jel; Gyümölcsminőség; Fenoltartalom; Antioxidáns kapacitás; Ásványi tápanyagok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jókainé, Szatura Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5171
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése