MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Thermomyces lanuginosus eredetű xilanáz fermentációjának tanulmányozása

Bors, Márton (2013) Thermomyces lanuginosus eredetű xilanáz fermentációjának tanulmányozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bors_Marton.pdf] Szöveg
Bors_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333709; Budapest; Biomérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Sör. tanszéki jel; Thermomyces lanuginosus gomba; Fermentációs technológiák; Élelmiszeripari melléktermékek; Söripari melléktermék; Xilanáz enzim; Enzimaktivitás mérés;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5126
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése