MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

The effect of sugar polymerization degree in thermal and rheological behavior of lipid-sugar systems

Dredhëza Selimaj, Szabolcs (2020) The effect of sugar polymerization degree in thermal and rheological behavior of lipid-sugar systems. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of DredhëzaSelimaj.pdf] Szöveg
DredhëzaSelimaj.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403566; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. [49-54.]; Gb. tanszéki jel; Polimerizáció; Cukoripari technológia; Pálmazsír; Kristályosodás; Viszkozitás mérés; Inulin;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 15:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Kovács, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5120
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése