Dredhëza Selimaj, Szabolcs (2020) The effect of sugar polymerization degree in thermal and rheological behavior of lipid-sugar systems. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of DredhëzaSelimaj.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
DredhëzaSelimaj.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403566; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. [49-54.]; Gb. tanszéki jel; Polimerizáció; Cukoripari technológia; Pálmazsír; Kristályosodás; Viszkozitás mérés; Inulin; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 15:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Kovács, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5120 |