Balog, Zsófia (2012) Technológiai adalékanyagok hatása kréker keksz késztermékre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBalog_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326692; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 39.; Gb. tanszéki jel; Győri Keksz Kft.; Kekszgyártás; Élelmiszer-adalékanyagok; Tésztaipari technológia; Lisztkeverék; Édesipari technológia; Kekszek; Kekszgyártás; Élelmiszer-adalékanyagok; Pálmaolaj; Élelmiszeripari alapanyagok; Enzimtechnológia; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 22 Nov 2023 09:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4997 |


