Benkó, Zsuzsanna (2019) Tea osztályozási és minősítési rendszerek. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBenko_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (756kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391728; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [45-50.]; ÁÉ. tanszéki jel; Tea; Tea termesztése; Teakészítés; Aromaanyagok; Érzékszervi vizsgálat; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 02 Dec 2023 15:56 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sipos, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4995 |


