Bokros, Boglárka (2018) Teljes kiőrlésű zablisztet tartalmazó ostyák eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bokros_Boglarka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bokros_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390345; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 50-52.; Gb. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Ostyagyártás; Ostyák; Zabliszt; Teljes kiőrlésű liszt; Beltartalmi vizsgálat; Állományvizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - Konzulens Kaszab, Tímea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4945 |