MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Teljes kiőrlésű zablisztet tartalmazó ostyák eltarthatóságának vizsgálata

Bokros, Boglárka (2018) Teljes kiőrlésű zablisztet tartalmazó ostyák eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bokros_Boglarka.pdf] Szöveg
Bokros_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390345; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 50-52.; Gb. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Ostyagyártás; Ostyák; Zabliszt; Teljes kiőrlésű liszt; Beltartalmi vizsgálat; Állományvizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 10:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4945
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése