MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szőlőmag őrleménnyel dúsított gluténmentes snack termék fejlesztése és tárolása

Bielisz, Éva (2020) Szőlőmag őrleménnyel dúsított gluténmentes snack termék fejlesztése és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bielisz_Eva.pdf] Szöveg
Bielisz_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426468; Budapest; Bibliogr.: p.[42-46.]; Kot. tanszéki jel; Szőlőmagliszt; Gluténmentes élelmiszerek; Snack-termékek; Sütőipari technológia;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 15:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4774
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése