Bielisz, Éva (2020) Szőlőmag őrleménnyel dúsított gluténmentes snack termék fejlesztése és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBielisz_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426468; Budapest; Bibliogr.: p.[42-46.]; Kot. tanszéki jel; Szőlőmagliszt; Gluténmentes élelmiszerek; Snack-termékek; Sütőipari technológia; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 15:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4774 |


