Deli, Viktória (2012) Szójatej bifidobaktériumokkal történő fermentálhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Deli_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Deli_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326748; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 51.; Sör. tanszéki jel; Szójatej; Fermentációs technológiák; Bifidobaktériumok; Joghurtok; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Mikrobiológiai vizsgálat; Bioszenzorok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 14:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - Konzulens Adányiné, Kisbocsói Nóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4733 |