MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szójatej bifidobaktériumokkal történő fermentálhatóságának vizsgálata

Deli, Viktória (2012) Szójatej bifidobaktériumokkal történő fermentálhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Deli_Viktoria.pdf] Szöveg
Deli_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326748; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 51.; Sör. tanszéki jel; Szójatej; Fermentációs technológiák; Bifidobaktériumok; Joghurtok; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Mikrobiológiai vizsgálat; Bioszenzorok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
Konzulens
Adányiné, Kisbocsói Nóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4733
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése