Biegner, Ede (2013) Szakirodalmi áttekintés a sörök antioxidáns tartalmáról és annak mérési módszereiről. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Biegner_Ede.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Biegner_Ede.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334108; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-57.; Sör. tanszéki jel; Sör; Antioxidánsok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 15:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4577 |