MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szakirodalmi áttekintés a sörök antioxidáns tartalmáról és annak mérési módszereiről

Biegner, Ede (2013) Szakirodalmi áttekintés a sörök antioxidáns tartalmáról és annak mérési módszereiről. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Biegner_Ede.pdf] Szöveg
Biegner_Ede.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334108; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-57.; Sör. tanszéki jel; Sör; Antioxidánsok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 15:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4577
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése