MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Spontán és ko-inokulációs almasavbontás folyamatának és biogén amin termelésének összehasonlítása üzemi körülmények között

Hegedűs, Anett (2016) Spontán és ko-inokulációs almasavbontás folyamatának és biogén amin termelésének összehasonlítása üzemi körülmények között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hegedus_Anett.pdf] Szöveg
Hegedus_Anett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371707; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Almasavbontás; Biogén aminok; Starter kultúra;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4539
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése