Bagi, Lídia (2017) A sör alkoholmentesítésének irodalmi kutatása különös tekintettel a membránműveletek alkalmazási lehetőségeire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBagi_Lidia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381121; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Alkoholmentes sörök; Söripari technológia; Membránszeparációs műveletek; Membrántechnológia; Ozmotikus desztilláció; |
| Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 09:03 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - Konzulens Vatai, Gyula - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4501 |


