MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A smoothie termék fejlesztése és tartósítási lehetőségei

Békésy, Anita (2014) A smoothie termék fejlesztése és tartósítási lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bekesy_Anita.pdf] Szöveg
Bekesy_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371627; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 55-57.; Kot. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 11:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Monspartné, Sényi Judit
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4455
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése