MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sertéskábítás paramétereinek hatása a húsminőségre

Hajdú, László (2019) Sertéskábítás paramétereinek hatása a húsminőségre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hajdu_Laszlo.pdf] Szöveg
Hajdu_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391828; Budapest; Élelmiszermérnők (MSC), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Ht. tanszéki jel; Vágóhídak; Vágóhidi eszközök; Vágóhidi technológia; Sertésvágóhíd; Sertésfeldolgozás; Húsminőség; Kábítás;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SF Animal culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Surányi, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4439
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése