MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Savfok a sütőiparban

Dobos, Alexandra (2013) Savfok a sütőiparban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dobos_Alexandra.pdf] Szöveg
Dobos_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332529; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-47.; Gb. tanszéki jel; Savfok; Sütőipar; Titrimetria; Liszt-vizsgálat; Kenyér; Élelmiszer-vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4416
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése