Horváth, Vivien (2015) A sárgadinnye különböző tárolástechnológiai módszereinek feltárása az eltarthatósági idő növelésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369818; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: 43.; ÁÉ. tanszéki jel; Sárgadinnye; Tárolás. zöldségnövény; Eltarthatóság; Tárolás. szabályozott légtérben; SMART vizsgálat; Laboratóriumi vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4404 |