Balogh, Zita (2015) A Saccharomycodes ludwigii élesztő erjesztési aktivitása és aromatermelése különböző fermentációs körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Balogh_Zita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Balogh_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369929; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Sör. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Saccharomyces nemzetség; Erjeszthetőség; Söripari technológia; Erjedésipari technológiák; Aromaanyagok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 23 Nov 2023 15:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4378 |