MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Saccharomycodes ludwigii élesztő erjesztési aktivitása és aromatermelése különböző fermentációs körülmények között

Balogh, Zita (2015) A Saccharomycodes ludwigii élesztő erjesztési aktivitása és aromatermelése különböző fermentációs körülmények között. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Balogh_Zita.pdf] Szöveg
Balogh_Zita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369929; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-45.; Sör. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Saccharomyces nemzetség; Erjeszthetőség; Söripari technológia; Erjedésipari technológiák; Aromaanyagok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 23 Nov 2023 15:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4378
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése