Kiss, Attila (2014) Azonos szőlő, különböző élesztők és enzimek : különböző élesztőkkel és tápsókkal erjesztett és enzimekkel kezelt borok összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKiss_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371324; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Bor. tanszéki jel; |
| Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:34 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/426 |


