MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Probiotikus ananászlé előállítása és a probiotikumok életképességének vizsgálata

Fekete, Noémi Erika (2018) Probiotikus ananászlé előállítása és a probiotikumok életképességének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fekete_Noemi.pdf] Szöveg
Fekete_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389890; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-40.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Ananász; Gyümölcslégyártás; Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus plantarum; Bifidobacterium lactis Bb-12; Fermentált élelmiszerek; Emésztőrendszer;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 16:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4127
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése