Bodnár, Anna (2019) Probiotikumok mikrokapszulázása emulziós technológiával és életképességük vizsgálata élelmiszermátrixokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bodnar Anna_E5.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bodnar Anna_E5.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (855kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397885; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Sör. tanszéki jel; Mikrokapszulázás; Emulziók; Lactobacillus casei; Bifidobacterium lactis Bb-12; Tárolási vizsgálat; Életképesség; Probiotikumok; Céklalé; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 10:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Ta, Phuong Linh - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4125 |