Buják, Csenge (2016) A pontyhús egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása az időjárási körülmények hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bujak_Csenge.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bujak_Csenge.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381909; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-38.; Ht. tanszéki jel; Ponty; Halhús; Húsminőség; Beltartalmi vizsgálat; Planktonok; Zsírtartalom; Hőmérséklet; Állományvizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Palotás, Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4101 |