Bucsella, Edit (2013) Palackozott teák analitikai és érzékszervi minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bucsella_Edit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bucsella_Edit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333831; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-49.; Bor. tanszéki jel; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Ákosné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3919 |