MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi tejalapú fagylaltok termékfejlesztése

Bartalos, Anna (2014) Növényi tejalapú fagylaltok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bartalos_Anna.pdf] Szöveg
Bartalos_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371547; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Növényi tejek; Fagylalt; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 28 Nov 2023 09:58
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3729
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése