Bartalos, Anna (2014) Növényi tejalapú fagylaltok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bartalos_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bartalos_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371547; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Gb. tanszéki jel; Növényi tejek; Fagylalt; Érzékszervi vizsgálat; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 28 Nov 2023 09:58 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3729 |