MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A nátrium-glutamát megítélése a köztudatban, összevetve az elmúlt évek tudományos kutatásainak eredményével

Antal, Evelin (2015) A nátrium-glutamát megítélése a köztudatban, összevetve az elmúlt évek tudományos kutatásainak eredményével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Antal_Evelin.pdf] Szöveg
Antal_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (812kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369248; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-39.; Gb. tanszéki jel; Nátrium-glutamát; Élelmiszer-adalékanyagok; Ízjavítás; Kínai konyha;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TX Home economics
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 15 Nov 2023 09:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3633
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése