Antal, Evelin (2015) A nátrium-glutamát megítélése a köztudatban, összevetve az elmúlt évek tudományos kutatásainak eredményével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Antal_Evelin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Antal_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (812kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369248; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-39.; Gb. tanszéki jel; Nátrium-glutamát; Élelmiszer-adalékanyagok; Ízjavítás; Kínai konyha; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TX Home economics |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 15 Nov 2023 09:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3633 |